Mammatrening

Vi har mini PT grupper med trening for mammaer.

Riktig trening for alle er viktig! Også nye mammaer kan og bør trene. Men riktig trening for nye mammaer er ikke nødvendigvis det samme som riktig trening for deg før du ble gravid.

Derfor har vi startet Mamma - miniptgruppe - trening. Med kun tre deltakere i hver gruppe. Meld deg på nedfor så starter vi når vi har nok til å starte opp en ny gruppe.

Derfor har vi laget vår egen Mamma - Trening, hvor du også kan ta med barnet. Godt innhold som blir tilpasset til deltakerne. Felles treningene er i små grupper for å være sikker på tett og god oppfølging i trygge omgivelser. I tillegg får alle deltakere mulighet til 2 x 30 minutter helt privat PT trening inkludert i prisen. Hvis det er noe som du vil jobbe med privat eller få ekstra god veiledning omkring.

Her garanterer vi deg resultater og ikke nok med det - vi dokumenterer dem også.  Fordi riktig utvikling er ikke tilfeldig.  Det er en progresjon gjennom ukene, vi starter litt forsiktig og øker intensiteten etterhvert som det passer deltakerne. Slik sikrer vi de beste resultatene for de som er med. Du vil få trene sammen med barnet ditt og du kan om du vil bruke barnet som vekt :-) Vi starter rolig for å få bevissthet og teknikk for så å øke på i forhold til hva din kropp tåler av belastning. Vi gleder oss til å se deg!

Og om du lurer på noe så ta gjerne kontakt på e-post eller chatten vår nede i hjørnet.

Meld deg på vår Mammatrening her.

Navn *
Navn
Skriv gjerne litt om hva du ønsker å oppnå med din mammatrening.
Hvilke dager passer for deg.
Sett gjerne kryss på de dagene som passer for deg.

Dette er et bilde fra Fit for Kidz som vi har gjennomført sammen med Hoppenspretthallen. Her har vi hatt mange flotte mødre og barn innom til inspirerende trening.

Dette er et bilde fra Fit for Kidz som vi har gjennomført sammen med Hoppenspretthallen. Her har vi hatt mange flotte mødre og barn innom til inspirerende trening.

Som mamma til fire aktive barn vet Gry hvor viktig det er å ha en kropp som fungerer i et aktivt småbarnsliv. Det å kunne løfte barna, løpe etter og være utholdende nok til å leke på gulvet med barna og samtidig gjøre alt det som forventes av deg som småbarnsmamma. Det å ha overskudd til å orke og samtidig kanskje gå ned litt i vekt. Det å få igjen treningsgleden etter mange måneder uten aktivitet. Dette er vi flinke på!!

Vi har hatt mange kurs for mammaer i samarbeid med Hoppenspretthallen sin Kirsti Gjøen og har fått supre resultater. Vi velger nå å gjøre vårt kurs i Merkes enda litt mer individuelt ved å ha mindre grupper og med masse personlig veiledning underveis. Dette er gøy!!

Programmet er et komplett opplegg med et godt kosthold, styrke og kondisjonstrening, tilpasset ditt nivå. Det er en felles del og en individuell del - som til sammen danner grunnlaget for din fremgang. 

I dette kurset øker vi intensiteten på treningene  og du får et eget treningsprogram for dine mål som du skal mellom samlingene.  Sammen med gode råd og tips om et smartere kostholdet - gir deg resultater.


Vi har et tak på tre deltakere for å kunne gi god nok individuell oppfølging, og for å få plass til barna.

Tema i dette programmet er:

Enda et bilde fra Fit for Kidz!

Enda et bilde fra Fit for Kidz!

 • En rolig start for å avklare ditt nivå og utgangspunkt

 • Vi sjekker om du har delte magemuskler

 • Tilpasset trening til dine muligheter og ambisjoner

 • Få sterkere kjernemuskulatur - rygg/mage og samtidig god grunnholdning

 • Bli sterk i kroppen - bli funksjonelt sterk i hverdagen

 • Øke oksygenopptaket - få bedre kondisjon og utholdenhet  

 • Bli bevisst på sitt eget kosthold

 • Gode vaner og rutiner i hverdagen for å få den progresjonen du ønsker

Og du får:

 • Din egen kursbok med dine oppgaver, mål og resultater .

 • 8 PT gruppe samlinger med trening og kostholdsveiledning.

 • Ditt eget treningsprogram som er tilpasset dine mål og ditt nivå.

 • Tre tester i perioden for å sikre at du oppnår dine resultater.

 • Skriftlig beskrivelse av din utvikling, resultater og kompetanse ved gjennomført kurs.

 • Kontinuerlig tilgang til spørsmål og svar, på lukket Facebook gruppe.

 • Online - booking og påminnelse om alle felles og presonlige treninger.

Det er kun 3 plasser på dette kurset. Sikre deg plass og registrer deg nå!

Kurset gjennomføres inne i våre lokaler. Det er stille og trygge omgivelser for mamma og barn og det er Gry som er trener og veileder.
 

Vi bidrar med endring som kan leves i din hverdag, som er langvarig og som merkes!
— Gry Hauge Merkesdal, gründer, personligtrener og kostholdsveileder..

I Merkes jobber med vi med endringer som merkes.  Det skal gi resultater som du som kunde opplever og kjenner at fungerer og som er i trå med dine mål.  Derfor jobber vi mye med mål og målinger slik at du kan være helt sikker på at de resultatene du oppnår stemmer med de mål du har satt deg.  Dette er grunnleggende for alt arbeid vi gjør og en gjennomgående tanke i vår arbeidsmetode.