Prisliste

Velkommen til Merkes!  Vi er veldig glade for å ha deg som kunde og gleder oss til tiden fremover og din utvikling. For oss er det avgjørende at du lykkes med dine mål!  Derfor ønsker vi en tett dialog og samarbeid - gjerne tettere enn det du kanskje er vant med.  Du har en hovedtrener/behandler som er din kontaktperson, men nøl ikke med å ta kontakt med noen andre hvis du ønsker det eller det er mest praktisk for deg. 

For oss er aktivitet, et sunt kosthold grunnlaget for positiv utvikling.  Derfor er det viktig med et åpent og trygt forhold hvor du kan fortelle helt fritt. Vi garanterer derfor at ingen opplysninger blir delt med andre enn din hovedtrener uten ditt samtykke.  Du er også ansvarlig for å informere din hovedtrener om sykdom eller helseutfordringer som du måtte ha, du må også  ha et forhold til din fastlege for å følge opp din egen helse.

Timene gjennomføres som avtalt mellom kunden og hovedtrener/behandler - din plan og arbeidsoppgaver føres og følges opp i din egen Merkes-bok. 

Endring eller avlysning må skje 24 timer før planlagt time. Ved langvarig sykdom eller flytting som gjør at treningen ikke kan gjennomføres vil gjenværende timer bli refundert.

Lag gjerne din egen profil på vår booking side slik at du kan tilpasse dine tidspunkt best mulig slik at det passer for deg.  Husk også at om du lagrer ditt telefon nummer med +47 først så kan du få SMS varsling i forkant av dine tidspunkt.