Watt-test på egen sykkel

Trening skal ikke bare være gøy, men det bør også gi effekt. Derfor bruker vi tid på å teste. Både for å finne ut hvilken trening som gir deg best effekt men også for å se om du faktisk får den utviklingen som du ønsker.

Derfor har vi watt-test på sykkel med en strukturerte test prosedyre for å sikre at testene blir gjort så like som mulig hver gang, og at du får et resultat som du kan bruke. Til dette bruker vi en Humon Hex, pulsklokke sammen med tredemølle eller wattrulle.

Sykkeltestene våre utføres på en vanlig sykkel, enten din egen eller en av våre sammen med en Wahoo Kickr watt rulle. Wattrullen styres av et program i Trainerroad som vi har laget og som gir en linær stigning i belastning som tilsvarer Humon testprotokoll. I og med at vi har laget en linær stigning så gir også denne oss en presis lesning av når terkel vises på Humon Hex sensoren. Da leser vi av verdiene for puls og watt.

Din personlige watt-test!

En personlig test hvor du får vite din terskel watt og dine pulssoner. Vi kan følge din fremgang og gi tips om hvilke nivå du bør trene på for å få best mulig utvikling ut av dine treningtimer.

Du kan finn et tidspunkt som passer deg for din test her

 

Humon Hex

Humon Hex er en bærbar sensor som viser muskel oksygen nivåer under trening, den viser også endring og kalkulere intensitetssoner. På denne måten kan vi bruke denne til å finne laktat terskel nivå. Når vi samtidig bruker vår test protokoll på jevn økning i løpshastighet eller watt belastning på sykkel så er det mulig for oss å finne terskelfart, terskelwatt og terskelpuls både på løp og sykkel.

DSC_0055.JPG
IMG_20180913_153408.jpg
IMG_20180921_153550.jpg