Merkes Ute Trening
 

I juni og juli kommer alle våre utetreninger til å være gratis og åpne for alle.  Treningene kan variere litt på innhold og tidspunkt avhengig av helligdager og ferier.  Informasjonen blir lagt ut på vår egen facebook side og i gruppen “Utetrening på Jessheim”.  Så om du skal være helt sikker på å få med informasjon så kan du abonnere på våre arrangement. 

Utetrening gir flere helsemessige fordeler enn trening inne. Samtidig er det mange som trives bedre ute - ihvertfall i godt vær. Vi elsker å være ute - frisk luft, natur og vidunderlige omgivelser.  Her vil vi være, med bedre kvalitet på treningen enn det du får inne. Derfor har vi Merkes Ute hvor vi tilbyr gruppetrening, personlig trening og flere konkrete kurs utendørs - individuelt tilpasset slik at alle skal få fremgang på sitt eget nivå.  Du vil få vårt ukentlige nyhetsbrev, bli invitert på utetrening, få rabatter på testing, kurs og PT trening. Vi har trening hele året og varierer antall timer til sesong og interesse.  Det er ingen bindingstid eller oppsigelsestid.  

 

Du vil få tilgang til en lukket internettside med nytt program for utetrening, få rabatter på testing, kurs og PT trening. Vi har trening hele året og varierer antall timer til sesong og interesse. Gi gjerne beskjed om du har forslag eller ønsker. Vi gjennomfører alltid bortsett fra i ekstrem vær under -15 eller med mer enn 10mm nedbør i løpet av treningsøkta. 
Det er ingen bindingstid eller oppsigelsestid - så dette er det bare å teste. 

Våre Merkes Ute trenere: 

Sven Christian Hauge

Sven Christian har over 14 års erfaring som Personlig Trener og har vært i bransjen siden 1999. Han har hatt tusenvis av PT timer med mange forskjellige målsetninger og veldig ulike forutsetninger. Felles for alle som oppnår resultater er at målet er klart, tydelig og verdifullt!  Hvis du klarer å se for deg i målet ditt så skal vi få deg dit!   

Sven Christian er også lisensiert NLP Coach og har mye videreutdannelse innen trening/helse. Opptrening etter skader (rehab), Core trening, effektiv styrketrening, Box instruktør, Pilates instruktør, TRX, Kettlebell sertifisering.

Berit Holås Johannesen

Berit er en aktiv, ivrig trener og småbarnsmamma. De siste årene har sykling og løping vært hennes hovedaktivitet. Hun sykler i skogen, på landeveien eller på snø.  Hun har vært med å vinne  Den store styrkeprøven Gjøvik – Oslo og har med meritter som 3:28 på Birken og 2:55 og seier i Kongerittet, vet hun hva som skal til for å hevde seg høyt og prestere i konkurranser.

Berit har trener utdannelse Norges idrettshøgskole og trives best ute og jobber hos Merkes med utendørs kondisjonsidretter og konkurranseforberedelser.