Merkes tilbud til UCK

 

Vi ønsker å støtte lokale organisasjoner og tilbyr alle UCK medlemmer prioritet og 10% rabatt på våre allerede lave priser. 

Tilbudet gjelder alle våre tjenester som trening, coaching, kostholds-veiledning, planlegging, testing og behandling. 

Om dere har ønsker om fellestrening, testing eller andre type aktiviteter så lager vi gjerne det.  Klikk på knappen over og send inn det du måtte ønske.  Kontakt oss gjerne også på facebook eller e-post. 

Våre ordinære priser ser du på bildene under.


DSC_0114.JPG

Eksempel på trening for syklister:

  • Watt-test på Wahoo Kickr rulle på bevegelig plate for mer realistiske forhold. 
  • Terskelwatt (FTP) er en fin måte å måle utvikling av egen kapasitet. Vi anbefaler faste intervaler mellom hver test og kan utføre FTP test som 20 min maks drag ved hjelp av Trainerroad eller BSX Insight
  • Watt,- og pulssone inndeling med BSX Insight måler
  • Plan for utvikling av wattkapasitet eller O2-opptak
  • Film av sykkelteknikk under terskeldrag og laktatutvikling
  • Kjernestyrke for effektive tråkk
  • Baseløft for maks styrke
  • Opptrening og behandling etter skade
  • Generell styrketrening
  • Kroppsanalyse og kostholdsveiledning
 

om vår grunntanke

Helhetlig, personlig, privat og uten forstyrrelser - med dokumenterte resultater. Slik trening med en personlig trener skal være - det skal handle kun om deg, dine mål og din oppgaver. Ingen forstyrrelser, alt utstyr innen rekkevidde og maks utnyttelse av tiden i ro og fred - uten lange nysgjerrige blikk. 

Vennlig veiledning kaller vi det, - uansett om du terper på detaljer for å sette ny rekord i markløft eller jobber for å overvinne en vond rygg og komme tilbake i jobb.  Vi har alle muligheter og satser på høy kvalitet på utstyr og trening. 

Hos oss får alle en gratis og uforpliktende oppstartssamtale. Vi lager ditt personlige treningsprogram for treningene hos oss og din egentrening. Sammen lager vi dine mål og gjennomfører en bevegelighetsvurdering for å se om det er noen utfordringer vi må ta hensyn til. Ditt treningsprogram følges opp i din egen Merkes bok - hvor mål og arbeidsoppgaver er beskrevet for hver uke i en 8 ukers periode.

DSC_0116.JPG
Vi er ikke størst - og vi er ikke dyrest, men det kan være vi er best. Kom innom og gjør opp din egen mening. Hos oss får alle en gratis og uforpliktende oppstartsamtale.
— Gry Hauge Merkesdal, gründer og trener
 

Vi tilbyr et komplett tverrfaglig tilbud med blant annet - kostholdsveiledning, trening og behandling og et team som jobber sammen for dine mål.


Mer informasjon om oss og våre tjenester


Navn *
Navn