Merkes PT Studio

Personlig, privat og uten forstyrrelser.  Slik trening med en personlig trener skal være - det skal handle kun om deg, dine mål og din oppgaver. Ingen forstyrrelser, alt utstyr innen rekkevidde og maks utnyttelse av tiden i ro og fred - uten lange nysgjerrige blikk. 

Vennlig veiledning kaller vi det, - uansett om du terper på detaljer for å sette ny rekord i markløft eller jobber for å overvinne en vond rygg og komme tilbake i jobb.  Vi har alle muligheter og satser på høy kvalitet på utstyr og trening. 

Hos oss får alle en gratis og uforpliktende oppstartssamtale. Vi lager ditt personlige treningsprogram for treningene hos oss og din egentrening. Sammen lager vi dine mål og gjennomfører en bevegelighetsvurdering for å se om det er noen utfordringer vi må ta hensyn til. Ditt treningsprogram følges opp i din egen Merkes bok - hvor mål og arbeidsoppgaver er beskrevet for hver uke i en 8 ukers periode.

Vi har et helhetlig syn på din utvikling og lager en plan som kan inneholde oppgaver fra alle våre tjenester.

19984018_1895608877346859_4433304669982377347_o.jpg

Hos oss har vi tilbud om planlegging, trening, kostholdsveiledning, testing, coaching og behandling.  Det gir deg mulighet til å benytte alle våre tilbud for å nå dine mål.

Vi er ikke størst - og vi er ikke dyrest, men det kan være vi er best. Kom innom og gjør opp din egen mening. Hos oss får alle en gratis og uforpliktende oppstartsamtale.
— Gry Hauge Merkesdal, gründer og trener

Hvis du er interessert i DUO, (to personer på samme PT time). Og gjerne vil ha en ny treningspartner, så skriv deg opp på denne listen så skal vi forsøke å finne en som passer til deg. 

Hos oss kan du trene:

  • Rehabilitering etter skade
  • Kondisjon - Sykkel, løp og roing
  • Styrke - mage og rygg, baseøvelser som involvere mange muskelgrupper, syngetrening som stabiliserer og trener kjernestyrke. 
  • HIT - styrketrening med høy intensitet
  • Spesielle styrkeprogram for syklist, løper og svømmer. 
  • Bevegelighet

 

Vi gjennomfører watt-test på sykkel og laktat-tester på sykkel og løp for å gi deg best mulig informasjon om din fremgang og treningssoner. 


Vil du bli kontaktet om Merkes Studio?  

Send inn dette skjemaet eller ta kontakt med oss på Facebook så starter vi en dialog om hvordan Merkes Studio kan hjelpe deg med dine mål. 

Dette er ingen bestilling og medfører ingen forpliktelser for deg.

Navn *
Navn
Trening er ikke bare gøy - det skal også gi resultater. Vi tilpasser treningen slik at du får de beste forutsetningen for å nå dine mål. Fortell oss gjerne hva du vil oppnå.
Det er viktig for oss å vite om du har skader eller sykdommer vi skal ta hensyn til. Vi vil gjerne ha deg hos oss selv om du har det - men det er ditt ansvar å si ifra.