Merkes tilbud til Sand IL Terrengsykkel

Vi ønsker å støtte lokale organisasjoner og tilbyr alle Sand IL Terrengsykkel medlemmer prioritet og 10% rabatt på våre allerede lave priser. 

Tilbudet gjelder alle våre tjenester som trening, coaching, kostholds-veiledning, planlegging, testing og behandling. 

Våre ordinære priser ser du på denne linken.


DSC_0114.JPG

Eksempel på trening for syklister:

  • Watt og teknikk test på Wahoo Kickr rulle på bevegelig plate for mer realistiske forhold. 
  • Terskelwatt (FTP) er en fin måte å måle utvikling av egen kapasitet. Vi anbefaler faste intervaller mellom hver test og kan utføre FTP test som 20 min maks drag  ved hjelp av Trainerroad eller BSX Insight
  • Watt,- og pulssone inndeling med BSX Insight måler
  • Treningsplan og veiledning for utvikling av wattkapasitet eller O2-opptak
  • Film av sykkelteknikk under terskeldrag og laktatutvikling
  • Kjernestyrke for effektive tråkk 
  • Baseløft for maks styrke
  • Opptrening og behandling etter skade
  • Generell styrketrening
  • Kroppsanalyse og kostholdsveiledning

om vår grunntanke

Helhetlig, personlig, privat og uten forstyrrelser - med dokumenterte resultater. Slik trening med en personlig trener skal være - det skal handle kun om deg, dine mål og din oppgaver. Ingen forstyrrelser, alt utstyr innen rekkevidde og maks utnyttelse av tiden i ro og fred - uten lange nysgjerrige blikk. 

Vennlig veiledning kaller vi det, - uansett om du terper på detaljer for å sette ny rekord i markløft eller jobber for å overvinne en vond rygg og komme tilbake i jobb.  Vi har alle muligheter og satser på høy kvalitet på utstyr og trening. 

Hos oss får alle en gratis og uforpliktende oppstartssamtale. Vi lager ditt personlige treningsprogram for treningene hos oss og din egentrening. Sammen lager vi dine mål og gjennomfører en bevegelighetsvurdering for å se om det er noen utfordringer vi må ta hensyn til. Ditt treningsprogram følges opp i din egen Merkes bok - hvor mål og arbeidsoppgaver er beskrevet for hver uke i en 8 ukers periode.

 

Vi tilbyr et komplett tverrfaglig tilbud med blant annet - kostholdsveiledning, trening og behandling og et team som jobber sammen for dine mål.

 
monitor-progress-02.jpg
Vi er ikke størst - og vi er ikke dyrest, men det kan være vi er best. Kom innom og gjør opp din egen mening. Hos oss får alle en gratis og uforpliktende oppstartsamtale.
— Gry Hauge Merkesdal, gründer og trener
DSC_0116.JPG

Mer informasjon om oss og våre tjenester


Navn *
Navn