Helt siden Merkes startet har vi ment at det er mulig å gi veiledning, oppfølging og tjenester på topp nivå til en god pris. Og at en treningstime faktisk skal være 60 minutter.
Derfor er et av våre mange kundeløfter. “Om du har fått et tilbud fra et annet treningssenter som matcher våre timer, vårt innhold, kompetanse og oppfølging så matcher vi prisen”.

Samtidig mener vi at vi blir bedre av å bli sammenlignet med andre. Derfor ønsker vi ekstra fokus på hva kunden faktisk får igjen for den tid og penger som investeres. Vi jobber hver eneste dag for å gi våre kunder best mulig resultat for den investeringen de gjør. Da må vi også være så ærlige med oss selv og si at dette må vi kunne få til. Derfor skal vi alltid matche tilsvarende tilbud! Hvis ikke vi klarer det, hvem skal da?

Om du har fått et tilbud fra et annet treningssenter som matcher våre timer, vårt innhold, kompetanse og oppfølging så matcher vi prisen
— Gry Hauge Merkesdal, gründer, PT, massør og daglig leder.
 

Forutsetninger:

  • Vi må ha fått informasjon om ditt tilbud før du inngår avtale med oss. Selv om vi føler oss veldig trygge på at det ikke blir noe problem så kan vi ikke gi garantien tilbakevirkende kraft på allerede inngåtte avtaler.

  • Ditt tilbud fra et annet treningssenter må være reelt, dokumentert og vi må få se det.

  • Garantien gjelder for andre treningssenter i vårt nærområde som er Romerike.