Vi starter nye kurs første uke i september.

Meld deg på nå om du vil være med :-)

PowerLadies blir fort fullt.
For kun 2750 får du åtte uker med masse morro! Les nedover for å se innholdet.

Vi holder deltakertallet fortsatt lavt for å være sikker på at du får ekte Merkes kvalitet og oppfølging.

Om du melder deg på nå så er du sikret plass og aktivitet utover sommeren!

 
 

PowerLadies

Vi fortsetter vårt styrkeprogam som vi kaller PowerLadies.  Et program for kvinner, damer og jenter som vil og skal bli sterke! Grunnleggende teknikk, for de viktigste og beste øvelsene, men også styrkeutvikling. Du blir sterkere på åtte uker og lærer samtidig teknikk!

I tillegg til åtte fellestreninger i liten gruppe, din helt egen treningsplan med hjemmelekse så får du også tre samtaler med prestasjonscoach eller spesial trening med våre erfarne personlige trenere.

Og hvis du er enda mer super motivert så har du også mulighet til å få egne effektive 30 minutter PT treninger i tillegg til felles treningene. Dette er første gang vi tester ut 30 minutter PT trening hos oss - og vi gjør det foreløpig kun for deltakerne i dette programmet. Det gir deg en fantastisk mulighet til virkelig å øke din kapasitet - og bli supersterk.

Du kan velge om du vil ha en en oppstartsamtale med vår prestasjonscoach, eller din private personlige trener slik at vi er sikker på at du får et opplegg som er tilpasset deg og at du får de treningsråd som er passer deg best.  

Vi bruker alle triksene (som er ganske mange) våre for å få deg til å lykkes.  Tettere oppfølging betyr færre plasser! Vi vil kun ha med tre deltakere på dette programmet.

I dette programmet øker vi intensiteten på treningene og du får et eget treningsprogram for dine mål som du skal mellom samlingene. 

Der hvor fellestreningene koliderer med rødedager eller ferier så avtaler gruppen med sin trener alternative tidspunkt som passer.

Programmet passer for deg som ikke har en akutt skade, har litt treningserfaring fra før og som er motivert til å gjøre det som må til for å bli sterk.  Vi veileder og passer på at du gjør øvelsene riktig så perfekt styrketeknikk er ikke nødvendig. 

For kun 2750 får du i dette kurset:

  • Egen oppstartsamtale, eller privat personlig trening.

  • Ytterligere to 30 minutter privat oppfølging i perioden.

  • Din egen kursbok med dine oppgaver, mål og resultater .

  • 8 PT gruppe samlinger med trening.

  • Grundig teknikk opplæring.

  • Effektiv styrketrening

  • Tre tester i perioden for å sikre at du oppnår dine resultater.

  • Kontinuerlig tilgang til spørsmål og svar, på lukket Facebook gruppe.

  • Online - booking og påminnelse om alle treninger og samtaler.

  • Mulighet for kjøp av 5 (275kr/stk) eller 13 stk (250kr/stk) - 30 minutter PT treninger til redusert pris! For ytterligere tyvtrening ;-)

Vi elsker styrketrening og hvordan det føles å bli sterkere! Derfor gleder vi oss til å starte opp styrkeprogrammet PowerLadies!
— Gry Hauge Merkesdal, gründer, personligtrener og kostholdsveileder..

Trenerne i dette programmet er:


I Merkes jobber med vi med endringer som merkes.  Det skal gi resultater som du som kunde opplever og kjenner at fungerer og som er i trå med dine mål.  Derfor jobber vi mye med mål og målinger slik at du kan være helt sikker på at de resultatene du oppnår stemmer med de mål du har satt deg.  Dette er grunnleggende for alt arbeid vi gjør og en gjennomgående tanke i vår arbeidsmetode.