I vårt team har vi dedikerte, engasjerte og kvalifiserte personer med ulike egenskaper og bakgrunn. Felles for oss alle er at vi er glødende interesser i personlig utvikling og progresjon, både hos oss selv og hos våre kunder. Vi bruker alle våre kombinerte ressurser for at du skal nå dine mål
— Gry Hauge Merkesdal, gründer og PT
Gry Hauge Merkesdal 1.jpg

Gry Hauge Merkesdal

Gry er gründer og medeier i Merkes AS. Hun har utdannelse fra Universitet i Bergen og lang og bred erfaring fra NAV og Storebrand som veileder og konsulent.  Hun har også PT og kostholdsveileder utdannelse fra Axelsson og har jobbet på Elixia. Etter en personlig beslutning om å gjøre endringer i sitt liv og følge sine egne drømmer startet hun opp Merkes AS.  

Hun er en svært inspirerende og dyktig motivator med stor treningskompetanse.  Gry er også en aktiv idrettsutøver og konkurranseerfaring

Med 4 barn vet hun hvordan tidsklemma skal overvinnes og målene nåes i en hektisk hverdag. 

Thorbjørn Merkesdal 1.jpg

Thorbjørn Merkesdal

Thorbjørn er gründer og den andre medeier i Merkes AS. Han har utdannelse som ingeniør, - har lang næringslivserfaring fra elektrobransjen og jobbet med salg og forretnings,- og strategiutvikling. I tillegg til å ha jobbet med utvikling og ledelse er Thorbjørn sertifisert Prestasjonscoach. Han er meget strukturert og analytisk og jobber metodisk for å oppnå målene som er satt. 

Thorbjørn har salgs og ledererfaring fra flere nivå med veldig gode resultater.  Så om du ønsker å få hjelp til å utvikle din forretning så ta kontakt med Thorbjørn.

Andreé Söderström 3.jpg

Andreé har en dyp og variert treningskunnskap og er en usedvanlig dyktig pedagog og motivator.  Som PT er han populær og har mange gode kundereferanser. Sitt eget grunnlag har han fått gjennom bryting og boksing i ung alder kombinert med trening på studio.  En grunnleggende lidenskap for kroppens optimale bevegelsesmønster har han de siste årene bygget opp konsept og kompetanse innen bevegelighet, rehabilitering etter skade og smertelindring. Andreé har bred erfaring for gjennomføring av X-fit, Crosstraining og andre høyintensive (HIT) treningsformer.  

Sven Christian har over 14 års erfaring som Personlig Trener og har vært i bransjen siden 1999. Han har hatt tusenvis av PT timer med mange forskjellige målsetninger og veldig ulike forutsetninger. Felles for alle som oppnår resultater er at målet er klart, tydelig og verdifullt!  Hvis du klarer å se for deg i målet ditt så skal vi få deg dit!   

Sven Christian er også lisensiert NLP Coach og har mye videreutdannelse innen trening/helse. Opptrening etter skader (rehab), Core trening, effektiv styrketrening, Box instruktør, Pilates instruktør, TRX, Kettlebell sertifisering. 

792A2683.jpg

Berit er en aktiv, ivrig trener og småbarnsmamma. De siste årene har sykling og løping vært hennes hovedaktivitet. Hun sykler i skogen, på landeveien eller på snø.  Hun har vært med å vinne  Den store styrkeprøven Gjøvik – Oslo og har med meritter som 3:28 på Birken og 2:55 og seier i Kongerittet, vet hun hva som skal til for å hevde seg høyt og prestere i konkurranser.

Berit har trener utdannelse Norges idrettshøgskole og trives best ute og jobber hos Merkes med utendørs kondisjonsidretter og konkurranseforberedelser.

792A2723.jpg

Tony Sund

Tony er utdannet pedagog og har veiledning og coaching som spesialutdannelse. Tony har jobbet med mennesker med ønske om positive endringer hele sitt liv. Og som han selv sier det; «mennesker er jo det eneste jeg kan».
- Ved å kombinere veiledning med coaching teknikker og Tonys brede erfaring og personlige egenskaper kan vi hjelpe personer som ønsker forandring, men vet ikke helt hvordan. Mennesker som står i et veiskille i livet og behøver hjelp til å ta klare valg. Vi jobber også med å gi hjelp til håndtering av stress og til å sortere ut de viktigste oppgavene, slik at livet kan leves balansert med mindre stress og mer indre ro og hvile.