Mars tilbud til ansatte i Ullensaker Kommune

 

Vi synes det er fantastisk gøy at så mange har spurt om hva som skjer videre og har derfor valgt å gi et mars tilbud til ALLE ansatte i Ullensaker Kommune.  Det er viktig å komme igang når motivasjonen er sterk derfor er det et tidsbegrenset tilbud for mars.

15% rabatt på alle våre priser!

Tilbudet gjelder alle våre tjenester som trening med PT, kurs, coaching, kostholds-veiledning, planlegging, testing og behandling. 

Våre ordinære priser ser du på bildene under.om vår grunntanke

Helhetlig, personlig, privat og uten forstyrrelser - med dokumenterte resultater. Slik trening med en personlig trener skal være - det skal handle kun om deg, dine mål og din oppgaver. Ingen forstyrrelser, alt utstyr innen rekkevidde og maks utnyttelse av tiden i ro og fred - uten lange nysgjerrige blikk. 

Vennlig veiledning kaller vi det, - uansett om du terper på detaljer for å sette ny rekord i markløft eller jobber for å overvinne en vond rygg og komme tilbake i jobb.  Vi har alle muligheter og satser på høy kvalitet på utstyr og trening. 

Hos oss får alle en gratis og uforpliktende oppstartssamtale. Vi lager ditt personlige treningsprogram for treningene hos oss og din egentrening. Sammen lager vi dine mål og gjennomfører en bevegelighetsvurdering for å se om det er noen utfordringer vi må ta hensyn til. Ditt treningsprogram følges opp i din egen Merkes bok - hvor mål og arbeidsoppgaver er beskrevet for hver uke i en 8 ukers periode.

DSC_0116.JPG
Vi er ikke størst - og vi er ikke dyrest, men det kan være vi er best. Kom innom og gjør opp din egen mening. Hos oss får alle en gratis og uforpliktende oppstartsamtale.
— Gry Hauge Merkesdal, gründer og trener
 

Vi tilbyr et komplett tverrfaglig tilbud med blant annet - kostholdsveiledning, trening og behandling og et team som jobber sammen for dine mål.


Mer informasjon om oss og våre tjenester


Navn *
Navn