Løpetest på mølle.

Trening skal ikke bare være gøy, men det bør også gi effekt. Derfor bruker vi tid på å teste. Både for å finne ut hvilken trening som gir deg best effekt men også for å se om du faktisk får den utviklingen som du ønsker.

Derfor har vi løpstester -med en strukturerte test prosedyre for å sikre at testene blir gjort så like som mulig hver gang, og at du får et resultat som du kan bruke. Til dette bruker vi en Humon Hex, pulsklokke sammen med tredemølle.

Testen tar omkring en time, da inkluderer det oppvarming selve løpetesten og en oppsumering mot slutten. Du får veiledning fra treneren om hvordan du kan trene fremover, både med intensitet, mengde og tips til treningsøkter. Hvis du har oppfølging i Trainingpeaks hos oss vil vi også legge dine soner inn i din Trainingpeaks profil.

Vår løpetest er ikke så krevende som mange andre tester. Det gjør den også fin for løpere med liten erfaring eller løpere som har et tett treningsprogram. Den kan gjennomføres uten at konsekvensene på øvrig trening blir store og alle kan få det til.

Book din personlige løpetest.

Du kan finn et tidspunkt som passer deg for din test her: https://merkesbooking.as.me/lopetest. En personlig test hvor du får vite din terskel hastighet og dine pulssoner. Vi kan følge din fremgang og gi tips om hvilke nivå du bør trene på for å få best mulig utvikling ut av dine treningtimer.

Humon Hex

Humon Hex er en bærbar sensor som viser muskel oksygen nivåer under trening, den viser også endring og kalkulere intensitetssoner. På denne måten kan vi bruke denne til å finne laktat terskel nivå. Når vi samtidig bruker vår test protokoll på jevn økning i løpshastighet eller watt belastning på sykkel så er det mulig for oss å finne terskelfart, terskelwatt og terskelpuls både på løp og sykkel.

IMG_20181011_140621.jpg
IMG_20181010_154949.jpg
IMG_20180921_153550.jpg