Kathrine Vereide.jpg

Vår Akupunktør Kathrine Vereide har lang erfaring fra tradisjonell kinesisk akupunktur (TKM) og har en Bachelor utdannelse i dette.  Hun har de siste årene jobbet med muskulær behandling (IMS) med nåler kombinert med triggerpunkts-behandling og har fullført videreutdannelse i Intra Muskulær Stimulering (IMS), 15 studiepoeng, som en av få nålebehandlere i Norge. Dette er i tillegg til  hennes utdannelse i medisin grunnfag(60 studiepoeng) og mellomfag funksjonell anatomi(30 studiepoeng).

 
behandling.jpg

Først må vi finne ut hva som er årsaken til smertene og manglende bevegelighet.  Derfor bruker Kathrine alltid litt ekstra tid på førstegangskonsultasjon og gjør tester for å finne ut hvilken muskel som er problemet og om det kan behandles med nåler. I enkelte tilfeller kan man faktisk oppnå resultat allerede ved første behandling, men normalt tar det litt tid før man får full effekt.

IMS bruker akupunkturnåler direkte på de musklene som skal behandles. Forkortede muskler kan forårsaker smerter, ikke bare i den berørte muskelen, men også i omkringliggende sener og ledd pga. den ekstra belastning disse får.

 

Om du har et mål du vil nå og vil vite mer om hva vi kan bidra med så kan du fylle ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg. 

Jeg vil gjerne vite mer om hva Kathrine kan hjelpe meg med.
Fornavn
Etternavn*
E-post*
Hva ønsker du hjelp til?
Vi tar ditt privatliv på alvor og deler ikke noe av din informasjon. Vennligs bekreft at du aksepterer vår Privacy Policy.  Du kan lese mer på Privacy Policy