Merkes hjemme

Merkes hjemme - gir deg store fordeler. Først å fremst gir det deg større fleksibilitet og mer effektiv treningstid.  Vi kommer til deg og du sparer reisetid. Dette er også en fin mulighet til å gå sammen med venner, familien eller naboene om å lage en felles treningsøkt med flere.

Det er også mange som trives bedre med å trene i kjente omgivelser. Og gode vaner handler også om trivsel. Det er også en mer langsiktig fordel, nemlig at det gir deg bedre muligheter til å lykkes med trening på egenhånd etterpå - å bygge gode vaner og rutiner i egne omgivelser.  Et av våre motto er "endring som kan leves" - hjemme hos kunden trening passer veldig godt i forhold til dette mottoet. 

Kontakt meg om Merkes Hjemme. 

Klikk her for å prøve Merkes hjemme! 

Du får den samme kvalitet, mål oppfølging og resultatanalyser som om du hadde trent i våre egne Merkes lokaler.  Du får tilgang til trenere med stor erfaring med hjemmetrening, og vi bruker utstyr som du lett kan få tak i selv for å fortsette din trening på egenhånd. Vi har ikke samme mulighet til å ta med tyngre utstyr hjem til kundene som vi har i våre egne lokaler, men hjemmetrening kan med fordel kombineres med trening i våre egne lokaler. 

Vi kommer hjem til kunder i Øvre Romerike - prisene avhenger av kjøreavstand.  Kontakt oss gjerne for mer informasjon og om du vil vite mer om hva vi kan bidra med.