Treningsvideoer på YouTube!

Vi jobber hver eneste dag for å spre gode råd og inspirasjon til et aktivt og sunt liv som fungerer i en helt vanlig hverdag.  Vi er selv aktive 4 barns foreldre som har gått veien fra "å komme igang" til "å bli skikkelig god".  På denne reisen har vi gjort mange smarte ting men også veldig mange tabber.

Klikk her for å gå til vår YouTube kanal og se hva vi har lagt ut til nå:  Merkes - YouTube

Klikk her for å gå til vår YouTube kanal og se hva vi har lagt ut til nå:
Merkes - YouTube

Vi håper at flest mulig gjør de smarte tingene og slipper å gjøre de tabbene vi har gjort.  Derfor vil vi bruke vår YouTube kanal aktivt fremover for å bidra med våre råd til flest mulig.

Her legger vi ut rene treningsfilmer, hvor vi viser og forklarer øvelser, vi har filmer om metode og motivasjon og trening og endringsteori. 
 


I våre filmer bruker vi alltid to personer - en som demonstrerer øvelsene og en som forklarer og beskriver.  Da er det mulig å vise hvordan øvelsen skal være men også hvordan den ikke skal være.  


I dag har vi lagt ut to nye filmer og kommer til å legge ut en ny film hver uke fremover.  Abonner på vår YouTube kanal for å få med deg det som skjer. Send gjerne ønsker om hva du ønsker å se!

Denne filmen viser instruksjon og tips om hvordan pushups og renegade row bør gjøres. Når de utføres riktig er disse to øvelsene super-effektive og kan gjøres overalt og når som helst. Dette er øvelser som gir god effekt på hele kroppen. Spesielt gode på overarmsmuskler som triceps og biceps men også rygg, lats (latissimus), korsrygg og mage brukes aktivt her.  Dette er fine øvelser for å styrke din kjernemusklatur og å gjøre deg mer stabil og motvirke skader i hverdagen eller for å yte mer i de fleste idretter. 

 

Denne filmen viser instruksjon og tips om effektiv sykkelteknikk og sykkeltrening. Sykkel er en fantastisk fin måte å trene kondisjon. I tillegg trener du styrke - spesielt i ben, mage og rygg.  Sykling er også en fin måte å gå ned i vekt på og det er mindre risko for belastningsskader enn for eksempel løping. Så om du vil gå ned i vekt og få bedre kondisjon og samtidig er redd for belastningsskader - så er sykling perfekt. Både inne,- og utesykling er bra.  Utendørs kan den gi deg en fantastisk fin naturopplevelse og fysisk mestring som få andre idrettsformer kan nå opp til.  I denne videoen bruker vi Wahoo Kickr rulle sammen med en vanlig terrengsykkel, dette gir en veldig realistisk effekt og god trening.


I vår YouTube kanal viser vi hvordan du kommer igang med trening og hvordan du holder motivasjonen.  Vi viser og beskriver også effektive øvelser som gir deg mer effekt av din treningstid. 

Våre erfarne personlige trenere har jobbet med veiledning i til sammen flere 1000 timer - erfaring som kan komme deg tilgode. Så hvis du ønsker å få gode råd og treningstips fra personlig trenere på YouTube, så har du kommet til rette stedet.