Nye Merkes lokaler!

Vi flytter inn i  nye lyse og fine lokaler på Jessheim og gleder oss veldig!  Dette gir oss helt nye muligheter som vi gleder oss til å ta i bruk.

Vi får fire personlige trenings,- eller behandlingsrom, et fellesområde hvor vi får nye tredemøller og kondisjonsapparat og et større rom for gruppetrening og kurs. Det blir også garderobe og dusj og mange parkeringsplasser.  
— Gry Hauge Merkesdal, Styreleder og daglig leder av Merkes AS
Gry signerer leiekontrakt.jpg

Vi overtar 01.juli og all trening etter dette blir i det nye huset, med de første mandag 3.juli.  Men invitere dere alle til vår offisielle åpningsfest lørdag 15.juli - og de av dere som er på ferie vil få en ny mulighet i august hvor vi også planlegger en åpen dag :-)
 

 

Vi kommer til å bruke noe av lokalene som showroom for våre prioriterte leverandører og egne produkter. Det gir våre kunder en fin mulighet til å skaffe seg riktig utstyr og bekledning på en enkel måte. 

Adressen er Trondheimsvegen 93 og i dag er det Romerike Bad som har butikk der. Slik så bygget ut en kveld i april.  Nå skjer det mye omkring huset - blant annet så jobbes det med å fikse uteområdet og veiene omkring. 

 

Noe av det første vi starter med er å lete etter flere samarbeidspartnere/ansatte.  Vi ønsker å ha med massører, fysioterapeuter, leverandører eller andre med kompetanse som kan bidra til Merkes filosofien - "positiv endring som merkes" :-)  

Vi kommer også til å ha kurs, temadager og mye mer gøy :-)  Kom gjerne med forslag om det er noe du ønsker at vi skal gjøre! 

På lang sikt ser vi for oss å åpne flere steder også, dette blir den første og en test på konseptet.