En drøm om å skape det perfekte treningstilbudet!

 
Etter flere år som faste kunder forskjellige treningssentre. Mengder av timer med egentrening, klubbtrening og personlig utvikling - i kontinuerlig kamp mot tidsklemma og dørstokk mila. Så ville vi bruke vår erfaring til å lage noe bedre!
— Gry og Thorbjørn - gründere av Merkes.

Etter en vanskelig periode i våre liv med flere dødsfall i nær familie pratet vi mye om hva som var viktig i våre liv. Bestemte vi oss for tre år siden å starte eget firma og jobbe for å hjelpe andre mennesker til å nå egne mål.

Det forteller vi mer om i denne filmen.

I jobb, men også utenfor jobben. I vårt eget privatliv - med familie, trening og alle andre ting som vi gjerne vil få tid til. Har vi jobbet strukturert med endring og arbeidmetoder for å nå våre mål. Samtidig har vi brukt mange timer på trening og testet de fleste treningstilbud. Mye er veldig bra, men det kan gjøres så mye bedre. 

Derfor ville vi lage et tilbud som vi selv skulle ønske at det var.  Det beste fra prestasjonsøkning i idrett og næringsliv sammen med metoder fra treningssentre og personligutvikling. Her er noe av det vi har laget til nå. 


Utvikling som Merkes

Riktig utvikling skapes ikke tilfeldig. Det handler om at de riktige tingene gjøres på riktig måte i riktig rekkefølge. Så for å nå dine mål er det ikke nok å ha gode treningsøkter - men de må være riktige i forhold til alle dine andre treningsøkter og alt annet du gjør i din hverdag- og mot ditt mål.  Og slikt er det stort sett bare aktive idrettsutøvere eller næringsliv som jobber i dag. Dette ville vi ta med oss og gjøre tilgjengelig for vanlige privatkunder. Derfor får også alle våre kunder sin egen Merkesbok med sin personlige plan, ikke bare for vår trening, men for hvile, kosthold og egentrening. Alt det som skal til for å lykkes på en god måte. 

 

Endring skal være gøy

Det er viktig å ha det gøy.  Derfor er et av våre arbeidsmål "livet skal lekes".  Det å ha det gøy er den viktigste kilden til motivasjon som er avgjørende for å få til alt arbeidet som må gjøres. Så om du ikke trives med treningen og arbeidet som må gjøres så må vi forsøke å endre på noe slik at det igjen blir morro! 

Vi tilbyr også spesielle program til ulike utøvere eller behov. Enten det er opptrening etter skade eller trening mot konkuranse. 

 

Endring som fungerer i hverdagen

Med erfarne trenere som har ulik livserfaring, bakgrunn og kompetanse så kan vi ikke bare gi råd om hvordan de ulike øvelsene skal gjøres, men også foreslå ting som virker i ekte liv for vanlige mennesker med jobb og familie. Fordi det er ikke det som skjer på treningssenteret som er viktigst, det er alle de andre timene som betyr mest. Derfor vil vi alltid bruke tid på hva du bruker din tid på - når vi ikke er sammen. 

 
7.png

Trening som Merkes

Hos oss er det trenere som vi selv ville brukt. Trenere med masse treningskompetanse og erfaring med hva som virker. Ingen kunder får et standard program, men vi starter på nytt hver gang med hver kunde og lager løsninger som er tilpasset dine muligheter og behov.  

Og vi har trening der det er best for deg, enten det er hjemme - ute - i studio eller på jobb. Så har vi helt egne individuelle løsninger, fordi ingen er like  

 
8.png

Studio med alle muligheter helt nære og privat

Personlig trening skal være personlig.  Det skal handle om deg og din trener. Det skal være effektivt, med riktig utstyr og muligheter som gjør at du får mest mulig ut av den tiden du bruker med din trener. Samtidig skal du føle deg trygg og ivaretatt.  Derfor har vi egne rom med ulikt utstyr hvor kun du og din trener er når du arbeider mot dine mål.

 
10.png

Et helhetlig perspektiv

Vi har et helhetlig og nytt perspektiv hvor vi ser på alt som må til for å nå dine mål. Derfor tilbyr vi også kostholdsveiledning, coaching, planlegging og behandling i tillegg til treningsveiledning.

Triggerpunktbehandling kan være svært effektivt for å løse opp i langvarige eller kroniske smerter og redusert bevegelighet i muskulaturen. Det kan oppnås både gjennom massasje eller, for å komme enda dypere og få bedre effekt, - ved hjelp av nåler- dette er målet med IMS.Vårt kundeløfte holder vi fast ved:  vi skal ikke ha de største lokalene, vi skal aldri være dyrest men vi skal bli best! 

Videre planer!

Fremover så kommer vi til å jobbe enda mer for å ytterligere forbedre vår personlige oppfølging. Her er det fortsatt ting vi kan bli bedre på og kommer spesielt til å sikre oss at flest mulig av våre kunder når sine mål.  Derfor kommer vi til å innføre det som et kvalitetsmål i vår drift. 

Vi kommer også til å jobbe med en løsning for kurs og veiledning på internett.  Vi opplever stadig pågang fra personer fra andre steder i landet som gjerne vil ha hjelp av oss. Og det skal vi få til! Vi planlegger med å starte opp med dette i løpet av november. Så her er det bare å følge med.