Et år i Merkes AS

 
Thorbjørn har hjulpet barna med leksene og nå er de stukket av 😂 Da er det å ta fatt på leverandørforhandlingene 😁 @thorbjornmerkesdal #merkesas #livetskallekes #tarottapåtidsklemma
— Merkes Instagram for ett år siden...

Ganske nøyaktig for ett år siden startet vi begge i fulltid i Merkes AS.  Vi hadde etablert firmaet en stund før det, men ikke tatt det store steget å si opp våre faste jobber.  Jeg ble minnet på det i morges da Facebook minnet meg på instagram bildet.

En hektisk og rotete hverdag med en drøm i sikte.  - Av og til virket det litt som et mareritt, eller ihvertfall en veldig usikker drøm.  Med fire barn, hus og hytte - har vi som alle andre en privatøkonomi som ikke tåler veldig store sprell.  Vi hadde ryddet unna utgifter som vi klarte oss uten, satt igjen med en bil og var klar over at det ikke ble store ferie turer på oss fremover.  Og trodde at vi var klar for alt. Men det skal innrømmes at for begge to å slippe taket i de faste trygge rammene som en fast jobb er var mer skremmende enn hva vi hadde trodd på forhånd.  Noen har beskrevet gründerlivet som å hoppe utfor et stup og lære å fly mens man faller..  og slik føles det ofte. Vi gjør masse feil, må lære masse nytt og oppdager ting vi burde ha oppdaget for lenge siden...  
 

 
 

Men drivkraften - menneskene med ulike drømmer, ståsted og muligheter. Alle disse målene som nås skaper en fantastisk entusiasme og motivasjon som vi ikke hadde drømt om! Ekte glede! Kan noen tørke smilene av ansiktet våre :-) Dere gir oss og lærer oss så mye. Og for oss så er dette det livet skal handle om. Mennesker som jobber og lærer sammen.  På alvor, i gjensidig respekt - uten å tvile.

Et fantastisk øyeblikk som betyr mye for oss :-) 

Et fantastisk øyeblikk som betyr mye for oss :-) 

Det er godt å bli minnet på hva som har skjedd når dagene går i ett. Når natt blir til dag og vi pusher 80 timers arbeidsuker og samtidig forsøker å fikse barn og familie på en god måte (to fotballkamper og to treninger denne uken - fikk ikke tid til to foreldremøter som vi burde ha vært på.. ) 

For et år siden satt Thorbjørn på gulvet i våre lokaler i vårt eget hus og jobbet med leverandører.  Da var vårt "12 måneders mål" å etablere Merkes som en viktig partner på personlig utvikling i vårt område og få egne lokaler. Vi er utrolig takknemlige for alle våre fantastiske kunder, våre ansatte - leverandører og venner som har hjulpet oss til å nå dette målet! Nå er ikke drømmen så marerittaktig lengre, det er lengre mellom de søvnløse nettene og urolige magene..  smilet sitter løsere og skuldrene er lavere ;-) Og vi er litt tryggere på at vi kanskje får beholde både hus og hytte fremover ...  

 

Dette var Grys Instagram post fra i går kveld.  Etter 15 timer med lek på jobb så var det greit å komme hjem noen timer før det starter igjen :-) Gry er på massasjeskole denne helgen og Thorbjørn tar med barn og hund til hytta for en fjelltur :-)  

#levsådetmerkes, #livetskallekes, #positivlivsendringsommerkes

Nå er vi ikke lengre alene - nå er vi flere :-) vi begynner å bli mange! Fantastiske ansatte og medspillere - vidunderlige bidragsytere hver eneste dag.  Så når vi fremover snakker om oss så er det ikke Gry og Thorbjørn lengre - det er Camilla, Berit, Kathrine, Andreè, Sven og ikke minst Tony og snart Frank alle som jobber for å nå andres mål :-) 

Vi har satt oss nye 12 månedersmål - neste september skal være 3 ganger så aktiv som denne september, vi skal bidra med utvikling som merkes til flere kundegrupper, vi skal ha et supert nett tilbud og vi skal ha flere lokaler. 

Vårt kundeløfte holder vi fast ved:  vi skal ikke ha de største lokalene, vi skal aldri være dyrest men vi skal bli best!