Trening - enkelt og effektivt!

Det er ikke hvor mye tid du bruker på trening som er avgjørende, men hva du gjør når du trener
— Gry H. Merkesdal, PT og gründer.

Trening gjøres ofte unødig komplisert - det bør det ikke være.  Sist fredag lanserte vi et enkelt treningskurs på nett, der ønsker vi å vise litt om hvor lett det er å komme i aktivitet eller å få mer effekt ut av den treningstiden som blir brukt.  De fleste av oss har en hektisk hverdag, nettopp det at vi har det travelt blir brukt som en årsak til at vi ikke får trent nok eller får de resultatene som vi gjerne skulle hatt.

Noe av det viktigste er å vite hvilket nivå som er riktig å trene på.  Det er ikke slik at alle løsninger passer for alle. Derfor må treningen være tilpasset hver enkelts riktig nivå.
 

 Vi har valgt å lage en grov inndeling på tre nivåer for å vise litt ulike måter å jobbe på.   http://www.merkes.no/gratis-video-kurs

 Vi har valgt å lage en grov inndeling på tre nivåer for å vise litt ulike måter å jobbe på.  http://www.merkes.no/gratis-video-kurs

I alle kursene legger vi opp til noen få effektive tips, slik at det faktisk er mulig å få god effekt i en hektisk hverdag.  Samtidig vet vi at det er vanskelig å gjennomføre hvis listen over gode råd er veldig lang.  

I denne filmen har vi tre enkle tips som gjør at det blir litt lettere å lykkes med å komme igang med trening.  Dette er for de som ikke har trent noe særlig og ønsker å komme igang.

I kurset - "Jeg vil komme videre" har vi litt flere avanserte øvelser og har også med kondisjonstrening som sykkel og innendørs roing. Og i det siste kurset som blir lansert 28.mai  "Jeg vil bli skikkelig god" gir vi noen enkle tips til hvordan en treningsplan bør være, periodisering, sone inndeling og variasjon som en nøkkel til å få god effekt og samtidig redusere sjanser for skader.  

Komme+videre+med+trening.jpg

Vi håper at disse kursene kan vise at trening kan gjøres enkelt men samtidig effektivt og at vi inspirerer noen til å få komme litt nærmere sine egne mål.