Snikpåmeldt ritt!!

Herregud, for en frekkas og snik! Det var min første tanke!! :-)

Min kjære mann har meldt meg på Terningenrittet, uten å gi beskjed eller snakke med meg først. Han snikmeldte meg på rittet.  Dette er selvfølgelig, har jeg fått vite etterpå, fordi han er glad i meg og vil det beste for meg ;-) Heldige meg! :-) Allikevel var ikke det min første tanke. 

Ute med fulldemperen i Jessheim marka :-) 

Ute med fulldemperen i Jessheim marka :-) 

Min spontanreaksjon på min kjæres snikpåmelding var å komme meg på fulldemperen og ta en tur i skogen. Tankene svirret...det er bare 3 til 4 uker til første ritt... Sykkelformen må på plass fortere enn svint :-) Og det var akkurat det min kjære ønsket :-) Han ville ha meg ut på riktig sykkel med fokus igjen :-)  

Det er viktig å ha mål for treningen, selv for en personlig trener :-) Min erfaring er at det er fort gjort å komme inn i en komfortabel trening hvor du ikke blir utfordret. Det er også viktig å komme tidlig i gang med konkurransetreningen hvis målet er å delta på konkurranse :-) Jeg må trene på det jeg vil bli god på, bruke samme utstyr som i konkurransen og få treningen så lik konkurransen som konkurransen. Dette er noe av det som gir progresjon.  

Påmeldingen til Terningenrittet 2016 :-) 6 damer i min klasse. Dette blir gøy!! 

Påmeldingen til Terningenrittet 2016 :-) 6 damer i min klasse. Dette blir gøy!! 

Slik er livet med en prestasjonscoach, du vet aldri når du blir kastet ut av komfortsonen for å få progresjon,  av kjærlighet selvfølgelig ;-)  

De neste fire ukene blir det fullt fokus på å få sykkelformen tilbake :-) Nå er det bare glede over å være påmeldt Terningenrittet :-) Noen flere som vil være med? :-)