Dynamitten i kjæresteforholdet

Jeg vil! Jeg vil, men får det ikke til.
Se rundt deg :-) Er det noen du vil ha med deg på vei opp trappa? :-)

For ti år siden stod jeg i bunnen i denne trappen. Jeg skjønte ikke hvorfor jeg var sliten og trøtt og orket ingenting. Vi hadde fått vårt første barn og vi hadde mer enn nok med hverdagen. Trening var det lite tid til og vi hadde ikke noen særlige tanker om kosthold. Vendepunktet ble Gran Canaria turen vår, som jeg har blogget om tidligere. Jeg ønsket meg et liv som var fysisk mer aktivt og hvor jeg kunne leke med barna mine så mye som jeg ønsket. Og så ønsket jeg å gå ned noen kilo etter fødsel og bli mer fit. På denne Gran Canaria turen la vi en felles plan for hvordan vi kunne trene i hverdagen begge to og få et bedre kosthold og samtidig tid til familie, venner og jobb.  Etter ti år, har jeg 4 barn, ny jobb og er på trinn 4 i trappa.  Jeg kan leke det jeg vil, og det er jeg veldig fornøyd med. :-) 

Hvor er du i denne trappa? Hvor vil du? Når? 

Hvor er du i denne trappa? Hvor vil du? Når? 

Jeg kunne ikke gått disse trappetrinnene uten støtte fra min kjære. :-) Vi har jobbet målrettet sammen.  Gitt hverandre rom, støtte og utfordret når det trengs.  Sammen blir 1 + 1 mer enn 2.  Samspillet er dynamitt.  Uten dette ville ikke jeg vært på fjerde trappetrinn nå. :-)

Kjæreste - og teknikktur til Hasleråsen på Dal

Kjæreste - og teknikktur til Hasleråsen på Dal

Å trene sammen med noen gir samhold :-) Felles målsetning bringer energi inn i ethvert samarbeid, enten det er på jobb, på fotballaget eller i venne,-  og parforhold.  Ved å ha et felles mål som begge må bidra til for å nå, det at det er deres felles innsats som avgjør og dere må virkelig jobbe sammen bidrar til å løfte dere ut av den vanlige meg og deg følelsen til oss følelsen.  Slik får dere virkelig utviklet dere som et team.

Unnskyldninger trives best alene, suksesser deles best med andre.  Målene nåes best når dere trener sammen.  Forskning viser tydelig at ved å ha noen å trene sammen med noen å dele oppturer og nedturer med og å samarbeide med så har du større mulighet til å nå ditt mål. 

Samholdet, teamfølelsen og den felles innsats hver må bidra til for å nå målene, er som lim i forholdet. Vil du lese mer om dette se denne artikkelen http://www.dagbladet.no/2015/05/15/tema/pluss/sex_og_samliv/helse/39184955/

Glede når målene er innen rekkevidde :-) 

Glede når målene er innen rekkevidde :-) 

Målene definerer dere selv. Tydelige og spesifikke mål som begge er enige i. Samtidig som dere har felles mål er det klart at hva dere gjør for å nå målet ikke kan være det samme. Dere er ulike mennesker med ulike utgangspunkt og ditt mål er kanskje nærmere enn hans mål.  Derfor må planen for nå målet være ulik. Grunnleggende er det likevel at begge har felles forståelse og gir hverandre støtte i å gjennomføres oppgaver for å nå sitt mål.

Jeg jobber nå som PT på Sats Elixia og jeg  holder for tiden på med et konsept som går på å trene sammen. Her ønsker jeg å hjelpe kjærester, venner eller familiemedlemmer med å lage felles mål og egne planer for å nå sine mål,- sammen :-). Og gleder meg veldig til å komme igang med dette arbeidet! 

Jeg vet hvordan det er å ha en hektisk hverdag med jobb, barn og forhold som skal passe med trening. I min pakke vil dere få hjelp til å lage et spesifikk felles mål, delmål og det vil være dokumentert fremgang. Dere vil få et treningsprogram individuelt tilpasset for å nå deres felles mål. 8 PT timer hvor dere trener sammen og 2 PT timer hver med individuelt treningsprogram. Hjemmelekse blir det også. Hvis kosthold er en del av målet så vil det bli laget et kostholdsprogram og oppfølging i forhold til dette. Og hele denne pakken for begge er et begrenset tilbud på kr. 8250 kr. Betalingen kan selvfølgelig kunne deles opp dersom dere ønsker det. 

Hvis du er interessert i mer uforpliktende informasjon, ta kontakt med meg her eller på sms 98222881.   

Kraften i kjæresteforholdet er som dynamitt. Brukes den riktig, vil dere løpe trappen sammen :-)