Det blir Farrisrunden på meg neste år også

Det er ingen tvil om at jeg kommer til å sykle Farrisrunden neste år også. Supert gjennomført ritt som frister til gjentakelse. Jeg anbefaler andre også å bli med neste år. :-)

Jeg ble overrasket over hvor flotte terrengpartiene var nå i år. Jeg fløt gjennom stiene som var preparert svært godt. Gode klopper som tidvis var som en motorvei gjennom skogen. Flott. :-)  Det var lite søle og det lille som var måtte egentlig være der for skams skyld. ;-)   

Jeg klarte den ......kneika :-) 

Jeg klarte den ......kneika :-) 

Skiftene mellom asfalt, grus og terreng var bra. Det gjorde at turen ble interessant. Jeg slet litt med asfaltpartiene fordi jeg kun har ett tannhjul foran og da må jeg trå svært fort på asfalten for å holde samme hastighet som de andre syklistene. Jeg fikk ligge på heng av en kvinnelig syklist fra Holmestrand sykkelklubb. Tusen takk. :-)

Syklistene og folkene i løypa var høflige og snille med hverandre. Det var tilogmed tid til å slå av en prat. :-)

Ut av skogen etter det siste korte terrengpartiet som egentlig er en bratt utforkjøring.  

Terrengpartiene i Farrisrunden er korte og morsomme.  Løypa skifter underlag hele tiden, det går opp og ned og masse krappe svinger.  Veldig gøy :-)

Vi fikk med oss denne svære pokalen i år også. Godt jobba gutta! :-) 

Vi fikk med oss denne svære pokalen i år også. Godt jobba gutta! :-) 

Dette er et ritt jeg kommer til å huske. Årsaken til det er at det var en virkelig spennende og utfordrende løype med mye opp og ned og flotte terrengpartier. Stemningen i løypa var helt perfekt. Jeg klarte å nå alle målene mine og kom på pallen. 

Maten vi syklister fikk da vi kom i mål, var god og det var mange flotte alternativer for restitusjon av kroppen. :-) 

Tusen takk til alle de frivillige som har stått på for å få gjennomført Farrisrunden. Det var et supert ritt. I,ll be back neste år! :-)