... min premie :-) ..

Alle store mål bør knyttes til en markering. Jeg hadde bestemt at om jeg nådde målene i denne 8 ukers perioden og etter bestått eksamen skulle jeg ha en fotoshoot med fotograf Anette Marie. Mest for gøy og noe for jobb :-) Av og til er det herlig å være uhøytidelig og leke utenfor den vanlige “ mor til 4 barn” rammen. Dette var en slik dag.
Det er godt jeg ser mer selvsikker ut enn jeg følte meg ;-)  

Det er godt jeg ser mer selvsikker ut enn jeg følte meg ;-)  

Dette var virkelig en dag jeg kommer til å huske. Bli sminket og fikset for å gjøre noe helt annet en det man gjør hver eneste dag. Posere på gulvet og spise tomater med tankefullt blikk, løpe i bakken, alt med en kameralinse og Anette Marie. :-)

Jeg likte det og det frister til gjentakelse. Kanskje når et nytt mål er nådd? :-)

Jeg er veldig fornøyd med bildene og fotograf Anette Marie www.anettemarie.no anbefales virkelig. Selv om det var en helt ny situasjon og jeg absolutt følte meg som Bambi på isen til tider fikk hun meg til å trives og kose meg foran kameraet, - og det er kanskje første gang. :-) 

Løpe stilfullt er ikke helt det samme som å komme raskt frem. :-) 

Løpe stilfullt er ikke helt det samme som å komme raskt frem. :-) 

Noen av bildene vil jeg bruke videre i markedsføringen av Merkes.  De fleste ble derimot tatt for gøy og som jeg vet mannen vil sette ekstra stor pris på. ;-)

Tren med meg a ;-) 

Tren med meg a ;-) 

Det er så utrolig deilig å nå målene mine, og se at det er mulig å få til store ting med riktig innsats og virkemidler. 

Jeg er nå PT og mål for neste periode blir å finne et treningssenter hvor jeg kan få praktisert alt jeg har lært. :-) 

En flott dag som jeg er veldig fornøyd med og vel gjennomført 8 ukers plan!! GO GIRLS!! :-)