- siste eksamen i PT studiet bestått :-)

Dere er så dyktige at om jeg hadde hatt et treningssenter, ville jeg ha ansatt dere!

Jeg er så lykkelig over å være ferdig med den den siste eksamen på Personlig Trener studiet. Og at det gikk så bra! Det var en praktisk eksamen som skulle gjennomføres på 35 minutter. - Etter 20 min stopper sensoren meg og sier at han har sett nok. Dette var helt topp, Gry! :-) Gurimalla, det kunne ikke blitt bedre. :-)   

JAAAA!!! Vi bestod på eksamen. Vi er best! 

JAAAA!!! Vi bestod på eksamen. Vi er best! 

Jeg har ikke overlatt så mye til tilfeldighetene...  Det har vært strukturert jobbing, trening og lesing i flere uker. Jeg har studert, diskutert og gjort alle øvelsene flere ganger, terpet på teknikk, på å instruere og samtidig utarbeidet treningsprogrammet til Uno. Jeg fikk testet det på ham i forkant og det så ut som han ble sliten. ;-)   Mot slutten hadde jeg noen gjennomganger hvor jeg instruerte jeg meg selv gjennom treningen. Jeg fikk en del rare blikk fra folk rundt meg...  ;-)  Jeg gikk der og mumlet instruksjoner for seg selv mellom vektstengene :-)

Træler må man bare regne med når man skal bli PT

Træler må man bare regne med når man skal bli PT

Jeg har vært nervøs og gruet meg mye. På sykkeltreningen i går, gråt jeg på veien hjem etter økta. Helt knust fordi beina sviktet etter en hard uke med trening og det var ikke mye krefter igjen etter 65 km. Jeg var helt sikker på at jeg hadde ødelagt for eksamen i dag. Jeg måtte ha krefter til å gjennomføre øvelsene. Det er mye man kan snu ved å være bevisst på hva man tenker og hvorfor man tenker slik man gjør. Jeg har lært utrolig mye den siste tiden på å plassere tankene på riktig sted.  Slik sett var sykkelturen i går ikke bare god trening sykkelteknisk men også en god vekker mentalt i forkant av eksamen. 

Litt trøtt, litt tidlig, litt lite kaffe og litt alvorstynget men tankene på riktig plass :-) 

Litt trøtt, litt tidlig, litt lite kaffe og litt alvorstynget men tankene på riktig plass :-) 

Hverdagens seire skal feires. Jeg er veldig glad for at denne dagen etter så mye jobb endte så godt. Det er utrolig deilig å være ferdig. 

Katrin og jeg feirer våre beståtte eksamener. :-) Nam. :-) 

Katrin og jeg feirer våre beståtte eksamener. :-) Nam. :-)