Merkes PT Studio

Personlig, privat og uten forstyrrelser.  Slik trening med en personlig trener skal være - det skal handle kun om deg, dine mål og din oppgaver. Ingen forstyrrelser, alt utstyr innen rekkevidde og maks utnyttelse av tiden i ro og fred - uten lange nysgjerrige blikk. 

Vennlig veiledning kaller vi det, - uansett om du terper på detaljer for å sette ny rekord i markløft eller jobber for å overvinne en vond rygg og komme tilbake i jobb.  Vi har alle muligheter og satser på høy kvalitet på utstyr og trening. 

Hos oss får alle en gratis og uforpliktende oppstartssamtale. Vi lager ditt personlige treningsprogram for treningene hos oss og din egentrening. Sammen lager vi dine mål og gjennomfører en bevegelighetsvurdering for å se om det er noen utfordringer vi må ta hensyn til. Ditt treningsprogram følges opp i din egen Merkes bok - hvor mål og arbeidsoppgaver er beskrevet for hver uke i en 8 ukers periode.

Vi har et helhetlig syn på din utvikling og lager en plan som kan inneholde oppgaver fra alle våre tjenester.

19984018_1895608877346859_4433304669982377347_o.jpg

Hos oss har vi tilbud om planlegging, trening, kostholdsveiledning, testing, coaching og behandling.  Det gir deg mulighet til å benytte alle våre tilbud for å nå dine mål.

Vi er ikke størst - og vi er ikke dyrest, men det kan være vi er best. Kom innom og gjør opp din egen mening. Hos oss får alle en gratis og uforpliktende oppstartsamtale.
— Gry Hauge Merkesdal, gründer og trener

Hvis du er interessert i DUO, (to personer på samme PT time). Og gjerne vil ha en ny treningspartner, så skriv deg opp på denne listen så skal vi forsøke å finne en som passer til deg. 

Hos oss kan du trene:

  • Rehabilitering etter skade
  • Kondisjon - Sykkel, løp og roing
  • Styrke - mage og rygg, baseøvelser som involvere mange muskelgrupper, syngetrening som stabiliserer og trener kjernestyrke. 
  • HIT - styrketrening med høy intensitet
  • Spesielle styrkeprogram for syklist, løper og svømmer. 
  • Bevegelighet

 

Vi gjennomfører watt-test på sykkel og laktat-tester på sykkel og løp for å gi deg best mulig informasjon om din fremgang og treningssoner. 


Våre Merkes Studio trenere: 

Sven Christian Hauge

Sven Christian har over 14 års erfaring som Personlig Trener og har vært i bransjen siden 1999. Han har hatt tusenvis av PT timer med mange forskjellige målsetninger og veldig ulike forutsetninger. Felles for alle som oppnår resultater er at målet er klart, tydelig og verdifullt!  Hvis du klarer å se for deg i målet ditt så skal vi få deg dit!   

Sven Christian er også lisensiert NLP Coach og har mye videreutdannelse innen trening/helse. Opptrening etter skader (rehab), Core trening, effektiv styrketrening, Box instruktør, Pilates instruktør, TRX, Kettlebell sertifisering.

Andreé Söderström

Andreé har en dyp og variert treningskunnskap og er en usedvanlig dyktig pedagog og motivator.  Som PT er han populær og har mange gode kundereferanser. Sitt eget grunnlag har han fått gjennom bryting og boksing i ung alder kombinert med trening på studio.  En grunnleggende lidenskap for kroppens optimale bevegelsesmønster har han de siste årene bygget opp konsept og kompetanse innen bevegelighet, rehabilitering etter skade og smertelindring. Andreé har bred erfaring for gjennomføring av X-fit, Crosstraining og andre høyintensive (HIT) treningsformer.  

Gry Hauge Merkesdal

Gry er gründer og medeier i Merkes AS.  Hun har lang erfaring fra NAV  - utdannet PT og kostholdsveileder fra Axelsson og har jobbet på Elixia.

Hun er en dyktig motivator med stor treningskompetanse. En aktiv idrettsutøver med mye konkuranseerfaring - 4 barnsmor som vet hvordan tidsklemma skal overvinnes.

Dyktig motivator og stor treningskompetanse

Aktiv idrettsutøver og konkuranseerfaring

4 barnsmor som vet hvordan tidsklemma skal overvinnes.

BERIT HOLÅS JOHANNESEN Berit er en aktiv, ivrig trener og småbarnsmamma. De siste årene har sykling og løping vært hennes hovedaktivitet. Hun sykler i skogen, på landeveien eller på snø.  Hun har vært med å vinne  Den store styrkeprøven Gjøvik – Oslo og har med meritter som 3:28 på Birken og 2:55 og seier i Kongerittet, vet hun hva som skal til for å hevde seg høyt og prestere i konkurranser

BERIT HOLÅS JOHANNESEN

Berit er en aktiv, ivrig trener og småbarnsmamma. De siste årene har sykling og løping vært hennes hovedaktivitet. Hun sykler i skogen, på landeveien eller på snø.  Hun har vært med å vinne  Den store styrkeprøven Gjøvik – Oslo og har med meritter som 3:28 på Birken og 2:55 og seier i Kongerittet, vet hun hva som skal til for å hevde seg høyt og prestere i konkurranser

Vil du bli kontaktet om Merkes Studio?  

Send inn dette skjemaet eller ta kontakt med oss på Facebook så starter vi en dialog om hvordan Merkes Studio kan hjelpe deg med dine mål. 

Dette er ingen bestilling og medfører ingen forpliktelser for deg.

Navn *
Navn
Trening er ikke bare gøy - det skal også gi resultater. Vi tilpasser treningen slik at du får de beste forutsetningen for å nå dine mål. Fortell oss gjerne hva du vil oppnå.
Det er viktig for oss å vite om du har skader eller sykdommer vi skal ta hensyn til. Vi vil gjerne ha deg hos oss selv om du har det - men det er ditt ansvar å si ifra.