Konkurranse forberedelser for løp og sykkel. 

Klikk på "Jeg vil komme i form til konkurranse" for å melde deg på. 

Offroad Valdres 2017 - Fredrik H. Breien-97.jpg

For oss er en konkurranse et mål å jobbe mot for sin egen del. Systematisk og metodisk jobber vi med alle de forbedringsområdene som må til for å kunne lykkes med nettopp det målet den ene dagen.  En konkurranse er et godt treningsformål for å sikre motivasjon til alt arbeidet som må gjøres for å få bedre helse, samtidig gir det en fantastisk stor glede å nå sitt eget mål i en konkurranse en har jobbet mot.

Vi vet hva som skal til for å lykkes, vi vet hva som må jobbes med for å lykkes og vi vet hvordan det føles å lykkes. Dette vil vi også hjelpe deg med. Enten du skal bli med i en konkurranse eller ikke. Vi vet også noe om hva som kreves for å oppnå resultater. Det gjør at vi er en god mentor for å sette dine mål - kanskje du har kapasitet til å strekke deg litt lengre enn det du tror :-) 

I disse programmene tilbyr vi:

  • Egen oppstartsamtale og test med vår kursinstruktør.
  • Teknikk trening for løp og sykkel.
  • Periodisert treningsprogram for å gi best mulig overskudd den siste uken.
  • Tre tester i perioden for å sikre at du oppnår dine resultater. 
  • Trening og veiledning i smågrupper av erfarne trenere med flere 1000 timers treningserfaring.
  • Skriftlig beskrivelse av din utvikling, resultater og kompetanse ved gjennomført kurs.
  • Teknikk, styrke og kondisjon er treningsområder det jobbes med.
  • Konkurranse strategi og taktikk for din gjennomføring. 
  • Sykkelkurset kommer også til å inneholde tips og triks om sykkelmekking og innstilling av din sykkel hos The Duke Sport på Råholt. 
Hos oss er endring gøy og det skal merkes. Derfor er vi utrolig stolte over å kunne tilby kvalitetskurs til våre kunder!
— Thorbjørn Merkesdal, gründer og prestasjonscoach

Erfarne trenere med mye konkurranse erfaring.

Berit er hovedtrener for disse kursene. Hun har mengder av konkurranseerfaring på sykkel og med løpesko. Hun er en aktiv, ivrig trener og småbarnsmamma.  Med meritter som seier på Den store styrkeprøven Gjøvik – Oslo og bestetid på 3:28 på Birkebeinerrittet og seier i Kongerittet - vet hun hva som skal til for å hevde seg høyt og prestere i konkurranser. Berit har trener utdannelse Norges idrettshøgskole og trives best ute og jobber hos Merkes med utendørs kondisjonsidretter og konkurranseforberedelser.

Gry er medtrener i dette kurset.  Som Berit har også Gry mye konkurranseerfaring på sykkel og med løpesko.

Hun har syklet Birkebeinerrittet 8 ganger og vet hvordan det er å komme i mål på nesten 6 timer og under 4  - av andre turer har hun også syklet Transøsterdalen og Valdres Offroad. 
Birkebeinerløpet har hun løpt 5 ganger og raskest på 1:40 - har deltatt flere ganger i Oslo Marathon - halvmarathon distansen og har det som et av sine hovedmål denne sesongen. 

I Merkes jobber med vi med endringer som merkes.  Det skal gi resultater som du som kunde opplever og kjenner at fungerer og som er i trå med dine mål.  Derfor jobber vi mye med mål og målinger slik at du kan være helt sikker på at de resultatene du oppnår stemmer med de mål du har satt deg.  Dette er grunnleggende for alt arbeid vi gjør og en gjennomgående tanke i vår arbeidsmetode.