Merkes Hjemme

Merkes Hjemme - gir deg store fordeler. Først å fremst gir det deg større fleksibilitet og mer effektiv treningstid.  Vi kommer til deg og du sparer reisetid. Dette er også en fin mulighet til å gå sammen med venner, familien eller naboene om å lage en felles treningsøkt med flere. Det er også mange som trives bedre med å trene i kjente omgivelser. Og gode vaner handler også om trivsel. Det er også en mer langsiktig fordel, nemlig at det gir deg bedre muligheter til å lykkes med trening på egenhånd etterpå - å bygge gode vaner og rutiner i egne omgivelser.  Et av våre motto er "endring som kan leves" - hjemme hos kunden trening passer veldig godt i forhold til dette mottoet. 

Du får den samme kvalitet, mål oppfølging og resultatanalyser som om du hadde trent i våre egne Merkes lokaler.  Du får tilgang til trenere med stor erfaring med hjemmetrening, og vi bruker utstyr som du lett kan få tak i selv for å fortsette din trening på egenhånd. Vi har ikke samme mulighet til å ta med tyngre utstyr hjem til kundene som vi har i våre egne lokaler, men hjemmetrening kan med fordel kombineres med trening i våre egne lokaler. 

Vi kommer hjem til kunder i Øvre Romerike - prisene avhenger av kjøreavstand.  Kontakt oss gjerne for mer informasjon og om du vil vite mer om hva vi kan bidra med.

 

Våre Merkes Hjemme trenere: 

Sven Christian Hauge

Sven Christian har over 14 års erfaring som Personlig Trener og har vært i bransjen siden 1999. Han har hatt tusenvis av PT timer med mange forskjellige målsetninger og veldig ulike forutsetninger. Felles for alle som oppnår resultater er at målet er klart, tydelig og verdifullt!  Hvis du klarer å se for deg i målet ditt så skal vi få deg dit!   

Sven Christian er også lisensiert NLP Coach og har mye videreutdannelse innen trening/helse. Opptrening etter skader (rehab), Core trening, effektiv styrketrening, Box instruktør, Pilates instruktør, TRX, Kettlebell sertifisering.

Berit Holås Johannesen

Berit er en aktiv, ivrig trener og småbarnsmamma. De siste årene har sykling og løping vært hennes hovedaktivitet. Hun sykler i skogen, på landeveien eller på snø.  Hun har vært med å vinne  Den store styrkeprøven Gjøvik – Oslo og har med meritter som 3:28 på Birken og 2:55 og seier i Kongerittet, vet hun hva som skal til for å hevde seg høyt og prestere i konkurranser.

Berit har trener utdannelse Norges idrettshøgskole og trives best ute og jobber hos Merkes med utendørs kondisjonsidretter og konkurranseforberedelser.

 

Kontakt meg om Merkes Hjemme. 

Send inn dette skjemaet for å prøve Merkes Hjemme - så starter vi en dialog om hvordan Merkes Hjemme kan hjelpe deg med dine mål. Alle som følger et program i Merkes Hjemme får også tilgang til Merkes Ute uten kostnader.

Navn *
Navn
Trening er ikke bare gøy - det skal også gi resultater. Vi tilpasser treningen slik at du får de beste forutsetningen for å nå dine mål. Fortell oss gjerne hva du vil oppnå.
Det er viktig for oss å vite om du har skader eller sykdommer vi skal ta hensyn til. Vi vil gjerne ha deg hos oss selv om du har det - men det er ditt ansvar å si ifra.