Basis styrke

Markløft er en fantastisk effektiv øvelse som alle kan gjøre og løfte tungt - men den må gjøres riktig og kan være krevende å lære. 

Markløft er en fantastisk effektiv øvelse som alle kan gjøre og løfte tungt - men den må gjøres riktig og kan være krevende å lære. 

God styrketreninger er viktig for å ha en sunn og sterk kropp og for å unngå belastningsskader eller kroppslige plager. I tillegg er det viktig for i alle typer idretter og for å nå mosjonmål - enten det å bli sterk er hovedmålet eller for å øke kapasitet i for eksempel sykkel.

Det er flere fordeler med styrketrening - muskler og skjelett styrkes. Risikoen for benskjørhet reduseres. Fettprosenten kan gå ned og livsstilsplagene blir færre. Helsegevinstene og fordelene ved å trene styrketrening er mange. Da er det også viktig å trene hardt og riktig. 

Mange synes det er vanskelig å komme i gang med god styrketrening.  Hos oss kan vi tilby kurs med en progresjon - hvor vi starter med å lære grunnleggende teknikk og bevegelse før vi går videre med å legge på belastning og hurtighet. 

Så om du ønsker å lykkes med styrketrening så kan "Basis styrke" være det riktige for deg. 

Deltakelse koster kun 2750 pr. kurs / pr. deltaker i små grupper.

I dette kurset får du:

  • Egen oppstartsamtale og bevegelighetstest med vår kursinstruktør.
  • Grundig teknikk trening for flere klassiske baseøvelser:  Knebøy, markløft, pushup, pullup, skulderpress, benkpress, utfall osv..
  • Komplett 10 ukers treningsprogram hvor våre timer og egen trening er med.
  • Trening og veiledning i smågrupper av erfarne trenere med flere 1000 timers treningserfaring.
  • Individuell Merkes-kurs bok. 
  • Skriftlig beskrivelse av din utvikling, resultater og kompetanse ved gjennomført kurs.
Hos oss er endring gøy og det skal merkes. Derfor er vi utrolig stolte over å kunne tilby kvalitetskurs til våre kunder!
— Thorbjørn Merkesdal, gründer og prestasjonscoach

Erfarne trenere med mye kunnskap om stryketrening

792A3007.jpg

Sven Christian Hauge

Sven Christian har over 14 års erfaring som Personlig Trener og har vært i bransjen siden 1999. Han har hatt tusenvis av PT timer med mange forskjellige målsetninger og veldig ulike forutsetninger. Felles for alle som oppnår resultater er at målet er klart, tydelig og verdifullt!  Hvis du klarer å se for deg i målet ditt så skal vi få deg dit!   

Sven Christian er også lisensiert NLP Coach og har mye videreutdannelse innen trening/helse. Opptrening etter skader (rehab), Core trening, effektiv styrketrening, Box instruktør, Pilates instruktør, TRX, Kettlebell sertifisering.

Andreé Söderström 3.jpg

Andreé Söderström

Andreé har en dyp og variert treningskunnskap og er en usedvanlig dyktig pedagog og motivator.  Som PT er han populær og har mange gode kundereferanser. Sitt eget grunnlag har han fått gjennom bryting og boksing i ung alder kombinert med trening på studio.  En grunnleggende lidenskap for kroppens optimale bevegelsesmønster har han de siste årene bygget opp konsept og kompetanse innen bevegelighet, rehabilitering etter skade og smertelindring. Andreé har bred erfaring for gjennomføring av X-fit, Crosstraining og andre høyintensive (HIT) treningsformer.  

792A2973.jpg

Gry Hauge Merkesdal

Gry er gründer og medeier i Merkes AS. Hun har utdannelse fra Universitet i Bergen og lang og bred erfaring fra NAV og Storebrand som veileder og konsulent.  Hun har også PT og kostholdsveileder utdannelse fra Axelsson og har jobbet på Elixia. Etter en personlig beslutning om å gjøre endringer i sitt liv og følge sine egne drømmer startet hun opp Merkes AS.  

Hun er en svært inspirerende og dyktig motivator med stor treningskompetanse.  Gry er også en aktiv idrettsutøver og konkurranseerfaring

Med 4 barn vet hun hvordan tidsklemma skal overvinnes og målene nåes i en hektisk hverdag


Hvis du ønsker å få vite mer om kurset eller melde deg på til Basis Styrke så kan du ta kontakt med oss her. 

Navn *
Navn
Vil du stå på interessert liste til kurset?